Naar de navigatie Naar de inhoud

Apotheek Rijken

Farmacie

uit 391 waarderingen

405 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
1 april 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Personeel van de apotheek is deskundig en klantgericht. Zij moeten aan de balie de al te breedsprakige klanten wat intomen.

7.7
1 april 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik vind het belangrijk om aardig en netjes behandeld worden en daar kan ik zeker op rekenen bij de apotheek Rijken.

7.8
1 april 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Sommige medewerkers doen echt hun best voor en denken mee.En Sommige helemaal niet. Medicijnen in de automaat vind ik een goede uitkomst scheelt.

8.3
31 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De code in moeten voeren is geweldig, je bent zo aan de beurt. De email ontvangen, als je de medicijnen kan komen halen. Bij lastig lopen van me, kan het gebracht worden. Ik ben heel blij met...

8.4
30 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ben zeer tevreden snelle levering vriendelijk ook

9.7
29 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik kreeg h.i.v en ik was er slecht aan toe op dat moment. Der kwam dus ook nog een hoop andere ellende bij. Maar apotheek de rijken waren zo bijzonder aardig en behulpzaam. Ook verkeerde medicatie...

9.1
27 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Goed geholpen met goede informatie over de medicijnen

7.7
23 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Behulpzaam en een goede service, mijn moeder is 91 en de medicijnen worden altijd netjes thuis gebracht. Vriendelijk en snel.

22 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ja ik ben dik tevreden, het enige min punt vind ik het regelmatig wisselen van medicijnen oftewel andere fabrikanten.

8.1
21 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik ben tevreden en wordt netjes te woord gestaan

7.1
21 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ben al jaren klant bij / van Apotheek Rijken en heel tevreden. Altijd goede Service! Bedankt medewerkers en leiding Apotheek Rijken .

9.3
11 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Geen behoefte om nadere toelichting te geven.

9.9
11 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ben altijd zeer tevreden over de Apotheek medewerkers. Geven advies waar je eventueel voor moet oppassen. b.v niet in de zon .

8.9
9 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Tevreden, medewerkers zijn bekwaam en behulpzaam.

9.8
9 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Beetje vreemd is wel dat een bepaald medicijn gebruik en dat het nu ineens een ander merk is geworden. Uitleg afspraken verzekeringen. Maar ik krijg nu toch wel mijn oude merk en is goedkoper dan het...

8.0