Naar de navigatie Naar de inhoud

MedApp

Apotheek

4
.4

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van MedApp - Eindhoven op 2 juli 2022

Afspraken

1

Behandeling

1

Omgang medewerkers

7

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Diabetes

Toelichting

de eerste afspraken kwam men keurig na, alle medicatie met een apotheker doorlopen en ze beloofden alles goed voor elkaar te gaan krijgen omdat ik bij de vorige apotheek te vaak nog persoonlijk langs moest gaan om tijdig medicatie te hebben ondanks 3 maandelijkse leveringen van meerdere chronische ziekten. Bij de eerste levering zat een keurig kaartje dat er 2 medicijnen zouden worden na geleverd en die hebben we nu 4 dagen voordat de laatste tablet echt op is nog steeds niet gehad. Heb ze inmiddels 3x telefonisch benaderd en 1x via de app een berichtje gestuurd en steeds bellen ze dan terug maar kunnen niet leveren. Dan is het de groothandel die niet tijdig kan leveren en dan is er personeelstekort die het aantal vragen of klanten niet bij kan houden. Heb veel begrip getoond maar als ze nu al 2x beloven het op te lossen en vervolgens niet meer terugbellen op de gemaakte dag dan is dat heel erg slecht. Kwam zelf met een evt. oplossing maar ook daar hoor je dan niks meer van, spijt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MedApp? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.