Naar de navigatie Naar de inhoud

Poli Apotheek LUMC

Apotheek

5
.4

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Poli Apotheek LUMC - Leiden op 15 juli 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

4

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

7

Luisteren

10

Accommodatie

6

Toelichting

De Poli Apotheek LUMC heeft een eigen manier van werken. Dit merkte ik al meteen toen ik een nummertje moest printen voor in de wachtrij. Er zijn vier opties. De eerste twee zijn verwarrend en oneerlijk. Keuze 1 is al je medicatie komt halen. Keuze twee is als je met ontslag gaat uit het ziekenhuis. Beide keuze komen op hetzelfde neer, maar wie keuze twee maakt is sneller aan de beurt. Zelf koos ik de eerste en heb ik twee mensen die later binnenkwamen eerder geholpen zien worden.Eenmaal aan de beurt is de afhandeling van mijn aanvraag snel en kundig afgehandeld. Ze bieden bijvoorbeeld een goedkopere medicijn aan die hetzelfde werkt. In mijn geval heeft het €12,50 gescheeld. Een arts kan zich immers ook vergissen in de juiste medicijn kwa prijs-kwaliteit verhouding.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Poli Apotheek LUMC? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.