Naar de navigatie Naar de inhoud

Vogellanden Centrum Bijzondere Tandheelkunde

Centrum voor bijzondere tandheelkunde

7
.9

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Vogellanden Centrum Bijzondere Tandheelkunde - Zwolle op 4 augustus 2022

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Ik ben heel tevreden over de behandeling en bejegening door tandarts Blokland en orofaciaal fysiotherapeut van Maarseveen van het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Zwolle. Er vond een uitgebreide intake plaats, waarin ik respectvol werd bejegend en er aandacht was voor de hele mens en niet alleen voor het gebit. Ik voelde mij gezien en gehoord, kreeg goede uitleg en informatie en al mijn vragen werden beantwoord. Kortom: zeer goede zorg.

Reactie van/namens Centrum voor bijzondere tandheelkunde Vogellanden Centrum Bijzondere Tandheelkunde - Zwolle

Beste meneer, mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u de zorg zo positief heeft ervaren. Hartelijk bedankt voor uw positieve waardering. We hebben uw compliment doorgestuurd naar de juiste afdeling, zodat ook zij weten dat u tevreden bent.

Met vriendelijke groet,
Team communicatie Vogellanden


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vogellanden Centrum Bijzondere Tandheelkunde? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.