Naar de navigatie Naar de inhoud

Changes GGZ, Klinisch Halsteren Eetstoornissenkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 43 waarderingen

Over Changes GGZ, Klinisch Halsteren Eetstoornissenkliniek

Changes GGZ is een erkende instelling welke gespecialiseerd is in het behandelen van verslaving, eetstoornissen en de onderliggende problematiek. We helpen je met het doorbreken van je verslaving of eetstoornis. Onze professionele behandelingen en persoonlijke benadering helpen jou met het varen van een nieuwe koers. Wij geloven dat duurzaam herstel écht mogelijk is. Met onze behandelingen op maat kunnen we jou de zorg bieden die het beste bij jou past.

Onze behandelingen worden vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Wij hebben een WTZi toelating waardoor onze zorg vergoed wordt vanuit je verplichte basisverzekering. Zowel ambulante behandelingen als een kliniekopname worden vergoed vanuit je zorgverzekering.

Changes GGZ biedt specialistische behandelingen op maat. Tijdens de ambulante behandeling kun je thuis blijven wonen en wellicht blijven studeren en of werken. Een ambulante behandeling kan dienen als primaire behandeling of als vervolg op een klinische behandeling. Een ambulante behandeling is mogelijk op onze locatie Hoge Mosten in Breda of bij Promentis in Weert. 

Mocht tijdens de intake procedure blijken dat kliniekopname noodzakelijk is, dan bestaat er de mogelijkheid tot opname in onze afkickkliniek Promentis in Weert of The Grange in Zuid-Afrika of onze eetstoorniskliniek in Halsteren, Noord-Brabant.

De duur van het programma is gemiddeld 6 weken voor de behandeling van verslaving. Klinische behandeling van eetstoornissen duurt gemiddeld 8 tot 12 weken.

Ons multidisciplinaire behandelteam bestaat uit academisch geschoolde specialisten waarvan een aanzienlijk deel tevens ervaringsdeskundig is. Door deze combinatie krijgen onze cliënten een specialistisch verantwoorde behandeling waarbij zij zich tegelijkertijd begrepen en op hun gemak voelen.

Waarderingen historie

2024
9.5
1 waardering
2023
9.3
14 waarderingen
2022
8.0
4 waarderingen
2021
9.0
24 waarderingen

Recente waarderingen

9 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik heb de kliniek ervaren als een hele deskundige en vooral warme plek. Met veel liefde voor de persoon, maar ze zijn erg streng voor de eetstoornis. Ik heb mijn leven weer terug sinds de kliniek!

9.5
Lees meer
8 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

ik ben tevreden door de manier van samenwerken. Bij changes GGZ wordt je echt gehoord en gezien. Ze luisteren naar je behoeftes en samen met de behandelaren vind je een gepaste oplossing. Ook vind ik...

8.3
Lees meer
8 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Het was een veilige plek waar ik mezelf kon zijn. Er was altijd iemand om je verhaal aan te horen.

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Nieuwenhuijzen, B.C.M. van den

Beroep

Basispsycholoog

Zorginstelling

Changes GGZ, Klinisch Halsteren Eetstoornissenkliniek, Halsteren
-

0 waarderingen