Naar de navigatie Naar de inhoud

FlexClinics

Organisatie

9
.7

uit 99 waarderingen

maandag
Gesloten
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00
donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over FlexClinics

Flexclinics is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in orthopedische en plastisch/cosmetische chirurgie. Flexclinics is een vooruitstrevende kliniek met de meest vooraanstaande specialisten, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan en waar cliënten geen nummer zijn maar gedurende het hele traject persoonlijke aandacht mogen verwachten.

Flexclinics levert verzekerde zorg. Als de ingrepen binnen uw polisvoorwaarden vallen wat bij plastische chirurgie overigens niet altijd het geval is, worden de kosten van vooronderzoek en een eventuele ingreep vergoed en hoeft u niets bij te betalen.

Binnen Flexclinics wordt alleen met de beste materialen en implantaten gewerkt.  

U kunt bij ons snel terecht voor een vakkundig advies en hulp zeker nu reguliere ziekenhuizen kampen met lange wachttijden vanwege door corona uitgestelde zorg.

In geval van doorverwijzing via uw huisarts kan dit eenvoudig via Zorgdomein. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak voor een consult in onze polikliniek. Deze afspraak kan vaak al binnen een week na de eerste melding worden gerealiseerd. Wachttijden tot operatie mocht dit noodzakelijk blijken, liggen gemiddeld binnen 1 maand na het consult. U kunt ons natuurlijk ook bereiken op https://flexclinics.nl/contact/ of door te bellen naar 088-8353900

Er is altijd goed en persoonlijk contact tussen de cliënt en de behandelend arts, waarin voldoende tijd wordt genomen om al uw eventuele vragen te beantwoorden. Het zal u dan ook gedurende het hele traject nergens aan ontbreken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Hoog tijd dus om kennis te maken met Flexclinics.  Ons team heet u van harte welkom.

Waarderingen historie

2023
9.6
24 waarderingen
2022
9.7
28 waarderingen
2021
9.8
39 waarderingen
2020
9.7
8 waarderingen

Locaties

Er vallen 2 locaties onder deze organisatie:

FlexClinics Orthopedie

Medisch specialistische zorg

Locatie

Utrecht

9.7

99 waarderingen

FlexClinics Plastische Chirurgie

Medisch specialistische zorg

Locatie

Utrecht

-

0 waarderingen