Waardering van Iprenburg Herniakliniek - Veenhuizen (gem. Noordenveld) op 30 april 2023
Aandoening / behandeling
Rughernia
Toelichting
Ik ben geopereerd aan een hernia op L5 S1 (lendewervel) nadat ik een jaar heb geprobeerd er op andere manieren vanaf te komen: tijd, fysio, etc. De arts had een duidelijk verhaal bij de intake waarbij hij geen luchtkastelen bouwde. Hij schetste een realistisch beeld wat zijn verwachtingen waren van de ingreep. Waarvan hij eerst zeker maakte dat die ook echt nuttig zou zijn bij mijn soort hernia. Qua communicatie ontdekte ik nog wel wat verouderde informatie in de papieren briefing die ik kreeg. Daarnaast was er een miscommunicatie over hoeveel uren voor de ingreep ik nog iets mocht eten. Ik vond dit niet helder in de documentatie terug. De dag van de ingreep zelf verliep soepel, helder en met veel vertrouwen van mijn kant. De ingreep via PTED is zonder complicaties verlopen en ik ben nu pijn vrij en kan mijn dag tot dag activiteiten alweer prima doen. En dat zonder wachtlijst
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Iprenburg Herniakliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.