Naar de navigatie Naar de inhoud

Iprenburg Herniakliniek

Medisch specialistische zorg

9
.0

uit 40 waarderingen

Waardering van Iprenburg Herniakliniek - Veenhuizen (gem. Noordenveld) op 24 april 2023

Luisteren

6

Uitleg

6

Deskundigheid

2

Voor- en nadelen

5

Samen beslissen

4

Samenwerking

2

Behandeling

2

Aandoening / behandeling

Nekhernia

Toelichting

Ik zou door Dr Diepeveen geopereerd worden aan een nek hernia. We zijn speciaal uit het zuiden van het land naar Veenhuizen gereden voor een consult. In eerste instantie was alles ok. De medewerkers zijn vriendelijk en dr Diepeveen kwam aardig over. Een operatie werd snel daarna ingepland. En binnen 2 weken zou ik geopereerd worden. Een week van te voren kreeg ik per email te horen dat ze de operatie helemaal hebben afgezegd. Waarom? Dat wilde ze in eerste instantie niet vertellen. Met afzeggen bedoel ik dat het helemaal niet door kan gaan omdat Dr Diepeveen blijkbaar ervandoor is gegaan. Ik kreeg te horen dat ze interne problemen hebben. Dus ik denk dat Dr Diepeveen een nieuwe positie heeft en gewoon gestopt bij de Iprenburg kliniek. In details konden ze niet op in gaan.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Iprenburg Herniakliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.