Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek ViaSana

Centrum voor orthopedie en beweging

dinsdag
Gesloten
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00

Waardering van Kliniek ViaSana - Mill op 17 oktober 2021 Geverifieerd

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

8

Samenwerking

9

Behandeling

9

Toelichting

Operatie is gelopen zoals gepland was. Ruggeprik is gezet zonder pijn te ervaren, ik hadn bij andere ziekenhuizen slechtere ervaringen met een ruggeprik. Tweemaal bezoek door de chirurg was prettig, fysio-aandacht was prima, zorg door verpleging en ander personeel was uitstekend. Het tot nu toe 2x nabellen en vragen hoe het gaat is heel prettig, tevens een kans om vragen te stellen. Ik ging er van uit dat de wond onderhuids gehecht was, op het kaartje stond ook dat na 2 weken de 2 uiteinden van de hechtingen door de huisarts verwijderd kon worden. Na het verwijderen van de pleister bleek dat de wond met krammen gehecht was. Als dit op het kaartje had gestaan was de schok wat minder erg geweest.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek ViaSana? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.