Naar de navigatie Naar de inhoud

OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo

Medisch specialistische zorg

9
.4

uit 213 waarderingen

Waardering van OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 14 maart 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

10

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Artrose

Toelichting

Ik kwam voor een seccond opinion, betreffende blijvende , zeer pijnlijke en beperkende knie klachten, artrose , bij OCON dhr de windt omdat ik een groot vertrouwen heb in artsen en verpleegkundigen en de behandelingen . De eerste afspraak was voor mij teleurstellend... Helaas voelde ik mij niet helemaal serieus genomen , ik had het gevoel dat er niet goed naar mij geluisterd werd betreffende mijn knie klacht. Kwam gehaast over.. De 2e consult was erg prettig...er werd geluisterd en een behandelplan opgesteld. De voor en nadelen werden verteld en verdere stappen uitgelegd... Ik ga deze met groot vertrouwen tegemoed ..in elk geval koop ik nog geen rode geraniums... Ik heb hoop op een weer actief leven . Dank u.... dr de windt


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.