Naar de navigatie Naar de inhoud

OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.4

uit 235 waarderingen

Waardering van OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo - Hengelo op 21 november 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Enkelbandletsel

Toelichting

Op 5 juli 2022 opereerde dokter Peters mij aan mijn rechterenkel. Er werd een Artrodese uitgevoerd. Tijdens deze operatie werd het nog aanwezige kraakbeen weg gezogen waarna het onderste en het bovenste spronggewricht met twee schroeven aan elkaar werd geschroefd. Vervolgens werd een drukverband tot aan de knie aangelegd en mocht ik de volgende dag naar huis. Pijn kende ik tijdens bovengenoemde periode niet. De verzorging door de verplegenden van de OCON fantastisch. Eenmaal thuis gekomen werd na twee weken het drukverband vervangen door gips tot aan de knie. Goed voor 4 weken op 1 been lopen met krukken. Daarna nog 6 weken met nieuw gips en met verlof met krukken twee benen belasten. En na drie maanden en helemaal geen pijn of jeuk het moment! Gips na foto’s eraf, en weer mogen lopen en revalideren. Zalig! Elke dag ging het beter! En weer 4 weken later weer voorzichtig dubbel tennissen. Nu bijna zoals vanouds. Ik voel me herboren! Bedankt alle OCON medewerkers en dokter Peters!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor OCON Orthopedische kliniek, locatie Hengelo? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.