Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 967 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten

Winnaar van:

Over Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch centrum & Parkkliniek zijn instellingen voor de specialismen Orthopedie, Neurochirurgie en Plastische Chirurgie.

 

In onze geavanceerde kliniek komen we optimaal tegemoet aan de wensen van patiënten met behandelingen volgens de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij onderscheiden ons door deze patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers met een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling. Wij hebben korte wachttijden.

 

Door de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol. Door de teamgeest, en onze waarden en normen kan eenieder die hier werkzaam is daarop aangesproken worden.

 

Voor onze artsen bieden wij een efficiënte organisatie die kan inspelen op hun wensen en eisen. De basis voor goede en verantwoorde zorgverlening ligt bij onze medewerkers, die deskundig zijn. Benodigde trainingen worden verzorgd.

 

Voor de Orthopedie zijn wij een grote aanbieder in de regio. Door ons te beperken tot de veel voorkomende verrichtingen kunnen wij ons specialiseren en onderscheidend zijn. . We bieden heupprothese voorste benadering, knieprotheses, behandeling van meniscus letsel, voorste kruisband letsel en enkel letsel. Hiervoor hebben wij een zeer hoogwaardig team van artsen samengesteld. 

 

Voor de Neurochirurgie zijn wij het speerpunt op het gebied van de behandeling van hernia. U kunt bij ons onder andere terecht voor de PTED techniek de MTD techniek en de klassieke methode. Ook zijn onze artsen gespecialiseerd in de Lumbale spinaalkanaal stenose, nekhernia, Cervicale spinaalkanaal stenose en de Neuro spondylodese.

 

Ten aanzien van de Plastische Chirurgie willen wij de grootste aanbieder van zorg in de directe omgeving zijn. Dit willen we bereiken door de tevreden patiënt te zien als ambassadeur van onze instelling in combinatie met een concurrerende prijsstelling.

 

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg.

 

Infectiepreventie is als onderdeel van de veiligheid voor de patiënten zeer belangrijk binnen Parkkliniek en Park Medisch Centrum.

 

Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. De voorzieningen voldoen blijvend aan alle eisen van onze artsen, de vakgroepen en de eisen van wet- en regelgeving.

 

Onze zorgdienstverlening, aanbieden van dagbehandelingen voor andere instellingen, willen we uitbreiden door bovenstaande waardoor ook hun patiënten en artsen tevreden zijn over samenwerking  en resultaten.

 

Park Medisch Centrum & Parkkliniek voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving en kansen voor verbetering worden dagelijks doorgevoerd.

Waarderingen historie

2024
9.6
35 waarderingen
2023
9.6
236 waarderingen
2022
9.6
275 waarderingen
2021
9.6
275 waarderingen
2020
9.6
183 waarderingen
2019
9.5
72 waarderingen
2018
8.9
30 waarderingen
2017
9.6
23 waarderingen
2016
9.6
11 waarderingen
2015
9.2
3 waarderingen
2013
9.3
1 waardering
2012
9.2
2 waarderingen
2011
9.5
1 waardering
2010
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

16 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Het Park medisch centrum is zeer patientgericht. Alle medewerkers zijn betrokken en zeer professioneel. Je voelt je zeer welkom. Ook in de OK blijft men zaken uitleggen en vragen. De...

13 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Dokter Schreuder is echt een fijne neurochirurg. Vertelde me alle voor en nadelen van de hernia operatie. Werd goed verzorgd door de verpleging, en goed geholpen door de fysio na de operatie. 3 dagen...

12 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Het alles is gewoon top! Coxartrose rechter heup. De behandeling, de uitleg, de wachttijd, de 'patiëntgerichtheid', de sfeer, de efficiency, het eten, de directievoering, de rust. Jammer dat ik niet...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 33 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Datema, F.R.

Beroep

KNO-arts

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
10

12 waarderingen

Saraç, Ç.

Beroep

Orthopeed

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
9.8

68 waarderingen

Braam-van der Werff, M.J.I.

Beroep

Plastisch chirurg

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
9.8

35 waarderingen

Bekijk alle specialisten