Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 964 waarderingen

vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30

Winnaar van:

Over Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Park Medisch centrum & Parkkliniek zijn instellingen voor de specialismen Orthopedie, Neurochirurgie en Plastische Chirurgie.

 

In onze geavanceerde kliniek komen we optimaal tegemoet aan de wensen van patiënten met behandelingen volgens de beste medische behandelingsmethoden gecombineerd met een persoonlijke individuele benadering. Wij onderscheiden ons door deze patiëntgerichte benadering met deskundige medewerkers met een laagdrempelige communicatie met patiënten en onderling. Wij hebben korte wachttijden.

 

Door de kleinschaligheid en het beperkte aantal specialismen werken wij zeer efficiënt in een prettige werkomgeving. Het leveren van goede zorg en het bewaken van de veiligheid van de patiënt hebben een prominente rol. Door de teamgeest, en onze waarden en normen kan eenieder die hier werkzaam is daarop aangesproken worden.

 

Voor onze artsen bieden wij een efficiënte organisatie die kan inspelen op hun wensen en eisen. De basis voor goede en verantwoorde zorgverlening ligt bij onze medewerkers, die deskundig zijn. Benodigde trainingen worden verzorgd.

 

Voor de Orthopedie zijn wij een grote aanbieder in de regio. Door ons te beperken tot de veel voorkomende verrichtingen kunnen wij ons specialiseren en onderscheidend zijn. Het doel is om de beste kliniek op het gebied van de knieprothese te worden. Hiervoor hebben wij een zeer hoogwaardig team van artsen samengesteld. 

 

Voor de Neurochirurgie zijn wij het speerpunt op het gebied van de behandeling van hernia. U kunt bij ons onder andere terecht voor de PTED techniek.

 

Ten aanzien van de Plastische Chirurgie willen wij de grootste aanbieder van zorg in de directe omgeving zijn. Dit willen we bereiken door de tevreden patiënt te zien als ambassadeur van onze instelling in combinatie met een concurrerende prijsstelling.

 

We zoeken de samenwerking met andere instellingen wanneer dit past bij het optimaliseren van de geleverde zorg.

 

Infectiepreventie is als onderdeel van de veiligheid voor de patiënten zeer belangrijk binnen Parkkliniek en Park Medisch Centrum.

 

Al onze voorzieningen dienen voor het kunnen aanbieden van de beste behandelingen met minimaal risico voor de patiënt en het leveren van comfort voor onze patiënten. De voorzieningen voldoen blijvend aan alle eisen van onze artsen, de vakgroepen en de eisen van wet- en regelgeving.

 

Onze zorgdienstverlening, aanbieden van dagbehandelingen voor andere instellingen, willen we uitbreiden door bovenstaande waardoor ook hun patiënten en artsen tevreden zijn over samenwerking  en resultaten.

 

Park Medisch Centrum & Parkkliniek voldoet aan de eisen van wet- en regelgeving en kansen voor verbetering worden dagelijks doorgevoerd.

Waarderingen historie

2024
9.4
21 waarderingen
2023
9.6
236 waarderingen
2022
9.6
275 waarderingen
2021
9.6
275 waarderingen
2020
9.6
183 waarderingen
2019
9.5
72 waarderingen
2018
8.9
30 waarderingen
2017
9.6
23 waarderingen
2016
9.6
11 waarderingen
2015
9.2
3 waarderingen
2013
9.3
1 waardering
2012
9.2
2 waarderingen
2011
9.5
1 waardering
2010
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

19 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

De kliniek heeft er alles aan gedaan om me met spoed te kunnen opereren om verder uitval van mijn been door een hernia te voorkomen. Daarvoor ben ik ze zeer dankbaar. Het personeel is uiterst...

9.2
Lees meer
28 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Intakegesprek verliep goed: arts legt uit hoe de operatie eruit zal zien en hoe lang het natraject is. De operatie voor borstverkleining kon al snel worden ingepland, dat is prettig. Operatie...

28 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben voor een boven- en onder ooglidcorrectie naar Park Medisch Centrum en Parkkliniek gegaan. Het is net een week geleden maar het resultaat is nu al te zien en ik heb er vertrouwen in dat het...

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 32 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Datema, F.R.

Beroep

KNO-arts

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
10

11 waarderingen

Saraç, Ç.

Beroep

Orthopeed

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
9.8

68 waarderingen

Braam-van der Werff, M.J.I.

Beroep

Plastisch chirurg

Zorginstelling

Park Medisch Centrum en Parkkliniek, Rotterdam
9.8

36 waarderingen

Bekijk alle specialisten