Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.6

uit 787 waarderingen

maandag
Gesloten
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 4 oktober 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Behalve de korte wachttijden heb ik de deskundigheid, het collegiaal samenwerken alsmede het empathische vermogen ervaren als een meer dan terecht visitekaartje! De aantoonbare blijk van deskundigheid en collegiale samenwerking geven je rust en vertrouwen. Het empathisch vermogen geeft je het gevoel meer gast dan patiënt te zijn zonder dat dit op enigerlei wijze afbreuk doet aan de medische (na)zorg. En contact in het weekeinde voor een dringende vraag? Ik kreeg gewoon een gastvrije, medisch directeur aan de lijn, omdat hij de lijn kort wil houden om zo goed mogelijk te zijn geïnformeerd. Welke directeur doet dat? Ben dan ook ontzettend blij mij vooraf goed te hebben georiënteerd op deze kwalificaties.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.