Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Centrum voor orthopedie en beweging

9
.6

uit 787 waarderingen

maandag
Gesloten
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 30 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Het park medisch centrum is zeer goed en snel bereikbaar voor praktische en medische vragen per telefoon of email. De sfeer voelt goed en de lijnen zijn kort. Uit alles wordt duidelijk dat ze snel kwalitatief goede zorg willen leveren. Voor de behandeling van mijn rughernia heb ik juist deze kliniek uitgekozen vanwege de korte wachtlijst. Iedereen is vriendelijk en denkt mee in wat op dat moment het beste is (mbt medicatie, operatie planning, mri, een nacht blijven of niet). Ik heb een jaar met een hernia gelopen, achteraf had ik deze kliniek veel eerder moeten bellen want mijn beenpijn is direct weg en het herstel verloopt voorspoedig. Bij deze nogmaals dank aan het secretariaat, het verpleegkundig team en de artsen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.