Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 854 waarderingen

dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 3 februari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Ik ben heel tevreden over dr. Henkus maar ook over het verplegend personeel. Plus alle mensen die aanwezig zijn bij de voorbereiding van de operatie. Een paar weken voor de operatie een goed gesprek gehad met dokter Henkus waarbij hij mij er veel vertrouwen gaf dat deze operatie ( nieuwe heup volgens de voorste methode) goed zou gaan. Hij is een zeer ervaren arts zeker op het gebied van de voorste heup operatie Tijdens de operatie heb ik hem niet gezien, dit kwam door ruggenprik en roesje. Na de operatie kwam hij wel langs en melde dat het echt nodig was en dat alles goed verlopen was. Tot nu toe een week na de operatie gaat herstel voorspoedig en zie ik hem weer over een week of 6. Ik heb het verplegend personeel meer gezien dat dr. Henkus tijdens mijn verblijf in de kliniek, maar dat is logisch en daar ben ik ook zeer tevreden over.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.