Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 3 februari 2023
Luisteren
Uitleg
Deskundigheid
Voor- en nadelen
Samen beslissen
Samenwerking
Behandeling
Toelichting
Ik ben heel tevreden over dr. Henkus maar ook over het verplegend personeel. Plus alle mensen die aanwezig zijn bij de voorbereiding van de operatie.
Een paar weken voor de operatie een goed gesprek gehad met dokter Henkus waarbij hij mij er veel vertrouwen gaf dat deze operatie ( nieuwe heup volgens de voorste methode) goed zou gaan. Hij is een zeer ervaren arts zeker op het gebied van de voorste heup operatie
Tijdens de operatie heb ik hem niet gezien, dit kwam door ruggenprik en roesje.
Na de operatie kwam hij wel langs en melde dat het echt nodig was en dat alles goed verlopen was.
Tot nu toe een week na de operatie gaat herstel voorspoedig en zie ik hem weer over een week of 6.
Ik heb het verplegend personeel meer gezien dat dr. Henkus tijdens mijn verblijf in de kliniek, maar dat is logisch en daar ben ik ook zeer tevreden over.
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze
waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.