Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 854 waarderingen

dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 5 maart 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Ik heb een hemi knie operatie ondergaan, een half jaar geleden. Drs. S. Wiersma heeft deze operatie uitgevoerd. Op voorhand heeft ze aangegeven op het moment zelf te beslissen of het een hele of halve nieuwe knie zou worden. Het is dus een halve geworden want dat was afdoende om mijn klachten te verhelpen. Ik kreeg een ruggeprik, en hoewel ik daar een beetje tegenop keek is het zeer goed bevallen. De begeleiding door alle artsen, verpleegsters enz. was perfect: meer dan vriendelijk en zorgzaam. Ik was binnen een week pijnvrij en heb ook een redelijk korte tijd maar fysio gehad. Mocht het ooit nodig zijn voor de andere knie dan zou ik zo weer binnenstappen bij deze kliniek en deze arts de operatie laten uitvoeren.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.