Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 825 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 30 december 2022

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Mijn waardering is hoog, voor alle medewerkers, de receptie, verpleegkundigen, de anesthesioloog en vooral de chirurg, dokter Henkus. Na 10 jaar geleden door hem geopereerd te zijn, koos ik meteen weer voor hem voor de andere heup, vanwege "de voorste methode". Het was zelfs zo dat ik hem "volgde" om te kijken met welke zorgverzekering zijn ziekenhuis een contract had. Die koos ik dan. Want ik wist: die andere heup komt aan de beurt. Na thuiskomst belt de verpleegkundige de dag erna hoe het gaat. En je kunt altijd bellen met vragen. Ook de fysio afdeling waarmee je ook voor de operatie al een afspraak hebt, kun je altijd bellen. Er worden al vervolgafspraken gemaakt voor ná de operatie, zowel met fysio als de chirurg. Als men je zonder pijn door zo'n gebeuren kan loodsen, ervaar je het geheel als een interessant avontuur, waarbij de humor ook niet ontbrak. Het hele team: bedankt


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.