Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 896 waarderingen

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30

Winnaar van:

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 13 april 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Op 21 maart j.l. door dokter Schröder geopereerd ivm kanaalstenose L3/L4 en L4/L5 ( 4 nivo’s). Dokter Schröder had zelf het intakegesprek gedaan en van tevoren in begrijpelijke taal uitleg gegeven over de kanaalstenose en hoe ze het gingen aanpakken. De operatie is uitstekend gelukt en de zenuwpijn naar mijn been was na het ontwaken geheel weg en ook niet meer teruggekomen, ik kan weer lekker wandelen! En dit na 1,5 jaar aanmodderen en bijna niet kunnen lopen. Ben vreselijk blij dat ik door zelf op onderzoek te gaan (google) en d.m.v. deze zorgkaart deze uitstekende en vriendelijke neurochirurg op het spoor ben gekomen. Ook was de verpleging en verzorging bij Park Medisch Centrum zeer goed. Dokter Schröder en team PMC hartelijk bedankt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.