Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 896 waarderingen

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30

Winnaar van:

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 17 mei 2023

Luisteren

9

Uitleg

10

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Rustige, duidelijke, vriendelijke benadering, fijn ontvangst. Geen gehaast gevoel. Kreeg de indruk dat men mij als individu echt persoonlijk aandacht gaf, terwijl er in de gezondheidszorg sprake is van personeelstekort. Duidelijke uitleg van wat er gebeuren zou. Al het werk dat door de verschillende disciplines gedaan wordt, kwam op mij als patiënt over als een geoliede machine. Zou een zuster door omstandigheden even iets langer wegblijven, dan werd dat vooraf uitgelegd. Je had een rustgevend gevoel en had zoiets van ;"je hoeft je geen zorgen te maken."Dit team doet zijn best voor mijn gezondheid. De onderlinge samenwerking voelde goed. Op de operatiekamer voelde ik ook onderling tussen het divers samengesteld personeel, een fijne werksfeer en een goede, soms zelf vrolijke omgang met elkaar. Hulde daarvoor!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.