Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 854 waarderingen

dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 31 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Vanaf het moment van opname tot en met ontslag is alles perfect geregeld en loopt op rolletjes. Op de voorbereidingskamer komen zowel de neurochirurg, in mijn geval Dr. J. Wolfs, als de anesthesist al bij je en vertellen wat er precies gaat gebeuren. Terug op de afdeling komt er steeds iemand kijken hoe het gaat en de fysiotherapeut komt 3 uur na de operatie om te helpen met opstaan en lopen. Daarna kwam dr. Wolfs me vertellen dat de operatie geslaagd was en wat ik nu verder kon verwachten en wat ik wel en niet kon en mocht doen. De volgende ochtend kwam de fysiotherapeut om met me te lopen en de trap op en af te gaan en daarna mag je naar huis. Na 8 weken belde dr. Wolfs en kon ik hem vertellen dat het fantastisch met me gaat. Na meer dan een jaar nauwelijks kunnen lopen, liggen of staan is nu iedere dag een feestje. Heel hartelijk dank dr. Wolfs.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.