Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 825 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30
dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 15 december 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

9

Samenwerking

10

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Stenose

Toelichting

Wat een fijn team! Je kunt zien dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn. Daar is duidelijk in geïnvesteerd. Ook begrijpen ze heel goed dat je als patiënt niet onzeker in je bedje wilt liggen, voor en na de operatie. Je krijgt pro-actief uitleg en begeleiding zodat je je zeker voelt voor en na de operatie. Duidelijke lieve en deskundige begeleiding. Goede verpleegkundigen! Ook de fysiotherapie komt zich even voorstellen. Team op de operatiekamer werkt ook strak en goed samen en zijn ook heel aardig. Ook de medisch secretaresse van dokter Moayeri is heel duidelijk en respectvol. Hier kunnen andere ziekenhuizen wat van leren ook al snap ik dat de kleinschaligheid van dit ziekenhuis hier een rol in speelt. Toch moet hier een goed management achter zitten. Dat kan haast niet anders.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.