Naar de navigatie Naar de inhoud

Park Medisch Centrum en Parkkliniek

Medisch specialistische zorg

9
.6

uit 854 waarderingen

dinsdag
7:00 - 17:30
woensdag
7:00 - 17:30
donderdag
7:00 - 17:30
vrijdag
7:00 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 17:30

Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 7 februari 2023

Luisteren

8

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Heupvervanging

Toelichting

Zeer tevreden over de medewerkers, hun professionaliteit, hulpvaardigheid. Je voelt je daar volkomen veilig. Ik heb ook nog aandachtspunten: mensen die nazorg behoeven en een revalidatieplek zoeken na. de operatie. Informeer hen dat Park Medisch Centrum dat Niet voor ze regelt. Hoe het dan wel geregeld moet worden is voor een patient heel erg lastig te achterhalen.. Welke route er bewandeld moet worden; wie een handtekening moet zetten omdat geregeld te krijgen, met wie je in contact moet treden enz. Ik was slecht ingelicht, dacht dat het geregeld was, maar een uur voor de operatie bleek dit niet het geval. Dat is heel onprettig. Verder leek me het tijd om het beddengoed te vervangen. De onderlakens waren krap en bleven niet zitten. En een knieenkussen per patient zou ook niet verkeerd zijn!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.