Waardering van Park Medisch Centrum en Parkkliniek - Rotterdam op 7 februari 2023
Luisteren
Behandeling
Aandoening / behandeling
Heupvervanging
Toelichting
Zeer tevreden over de medewerkers, hun professionaliteit, hulpvaardigheid. Je voelt je daar volkomen veilig.
Ik heb ook nog aandachtspunten: mensen die nazorg behoeven en een revalidatieplek zoeken na. de operatie. Informeer hen dat Park Medisch Centrum dat Niet voor ze regelt. Hoe het dan wel geregeld moet worden is voor een patient heel erg lastig te achterhalen.. Welke route er bewandeld moet worden; wie een handtekening moet zetten omdat geregeld te krijgen, met wie je in contact moet treden enz. Ik was slecht ingelicht, dacht dat het geregeld was, maar een uur voor de operatie bleek dit niet het geval. Dat is heel onprettig.
Verder leek me het tijd om het beddengoed te vervangen. De onderlakens waren krap en bleven niet zitten. En een knieenkussen per patient zou ook niet verkeerd zijn!
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Park Medisch Centrum en Parkkliniek? Dan kunt u reageren op deze
waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.