Naar de navigatie Naar de inhoud

Xpert Clinics Orthopedie, locatie Amsterdam-Amstelveen

Medisch specialistische zorg

Waardering van Xpert Clinics Orthopedie, locatie Amsterdam-Amstelveen - Amstelveen op 18 december 2022

Luisteren

8

Uitleg

8

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

7

Samen beslissen

8

Samenwerking

8

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Knievervanging

Toelichting

Op de operatie dag waar ik aan mijn rechter knie werd ge opereert had ik het volledige vertrouwen in het team van Rob Sollie. Dat is ook wel uitgekomen.De operatie is perfect verlopen en ook de revalidatie waar ik nu drie weken mee bezig ben gaat zeer voorspoedig. Dit is mede te danken aan de heldere uitleg in de aanloop naar deze operatie door het team. Zelf ook veel getraind met de knie om een better in better out situatie te krijgen. Dit was ook een advies om alles beter te laten verlopen. Mede door de juiste pijn bestrijding bijna geen pijn na de operatie en de eerste weken revalidatie gehad. Ben zeer tevreden over hoe dit verlopen is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Xpert Clinics Orthopedie, locatie Amsterdam-Amstelveen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.