Naar de navigatie Naar de inhoud

Dr. Brinkmann kliniek, locatie Nieuwegein

Dermatologisch centrum

9
.7

uit 34 waarderingen

Informatie over

Waardering van Dr. Brinkmann kliniek, locatie Nieuwegein - Nieuwegein op 29 oktober 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

Er wordt hier heel goed naar je geluisterd en men bekijkt het probleem.zorgvuldig. Daarbij worden er ook vragen gesteld over verleden v ev klachten of behandelingen. Niet alleen de klacht/huidprobleem wordt bekenen maar het hele lichaam. Er wordt niet alleen uitgelegd waarom dat nodig is maar men geeft daar ook uitgebreid informatie over hoe de verkregen huidproblemen zijn ontstaan en wat je kunt doen om erger en meer te voorkomen. Er is ook uitgebreide nazorg als je daar onder behandeling bent geweest en je blijft op de controle lijst staan.Er gebeurt niets zonder dat de patiënt volledig op de hoogte is en er geen vragen meer zijn. Allen zeervriendelijk toegangbare artsen/medewerkers. Zeer uitgebreide mogelijkheden om een aandoening te behandelen. Het is bv lang niet altijd nodig om rigoreus te gaan snijden in de huid. Wanneer dit de enige oplossing is, zullen zij dat meedelen en uitleggen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Dr. Brinkmann kliniek, locatie Nieuwegein? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.