Naar de navigatie Naar de inhoud

Huid Medisch Centrum, locatie Paasheuvelweg

Dermatologisch centrum

8
.8

uit 501 waarderingen

Waardering van Huid Medisch Centrum, locatie Paasheuvelweg - Amsterdam op 21 september 2021

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Toelichting

Eigenlijk was ik niet van plan om mij te laten behandelen door het Huid Medisch Centrum. Omdat ik mijn eerste ervaring best slecht vond, en na 5 minuten stond ik al buiten. En ik had totaal niet idee geholpen te zijn, noch serieus genomen te zijn! Dus ik was van plan om mij door Bergman Clinics te laten helpen. Maar eenmaal in de praktijk hoorde ik van de fusie met de praktijk van het centrum, en dacht ik bij mezelf laat me het hier nog een kans geven. Nu moet ik zeggen dat ik me aan de Paasheuvelweg wel, gehoord vond en een hele prettige ontmoeting had met de assistente en dermatoloog zelf. (en ook in de apotheek) We hebben een behandelplan gemaakt voor de eerste drie maanden, en daarna kom ik weer op controle om het resultaat of andere opties te bespreken. Daarnaast was ik door auto ongeluk op de weg iets verlaat, maar gelukkig werd ik toch nog geholpen. Ga zo door!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Huid Medisch Centrum, locatie Paasheuvelweg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.