Naar de navigatie Naar de inhoud

Mauritskliniek Nijmegen

Dermatologisch centrum

9
.1

uit 85 waarderingen

woensdag
Gesloten

Open om 8:00 - 17:00

donderdag
8:00 - 17:00
vrijdag
8:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00

Informatie over

Waardering van Mauritskliniek Nijmegen - Nijmegen op 21 november 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Spataders

Toelichting

Ik had afgelopen vrijdag (18 november 2022) een afspraak staan om mijn spataders te laten bekijken en te laten beoordelen of er iets aan gedaan kon worden. Na een heel vriendelijk ontvangst door de dames vd receptie werd ik later uit de wachtruimte gehaald en ben keurig geholpen en uitleg gehad hoe het ervoor stond met de beelden erbij. Hieruit bleek dat laserbehandeling het beste was voor mijn been. Na wat meer duidelijke uitleg ging ik naar de bali terug om een afspraak te maken. Ik was verbaasd hoe keurig en met veel moeite deze dame te werk ging om mij zo snel mogelijk in te plannen en na wat telefoontjes en verschuivingen kon ik serieus al op maandag 21 november 2022 terecht. Zo netjes van de dames dat ze het zo snel voor elkaar konden krijgen van mij verdienen ze een dikke 10 Heel blij en niets van de behandeling meegekregen een aanrader voor diegene die spataders moet laten laseren…. in 1 woord Super! Maurits Kliniek is een perfect kliniek.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mauritskliniek Nijmegen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.