Naar de navigatie Naar de inhoud

Nationaal Huidcentrum

Medisch specialistische zorg

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

maandag

Samen beslissen

Samenwerking

Behandeling

Toelichting

Eigenlijk overal een 1, maar dat werkte niet. Vooraf uiterst vriendelijk. Foto's gemaakt door therapeute. Snel na 1ste behandeling gemeld dat rand van onderlip weggelaserd was. Behandelaarster mailde terug dat ze ziek naar huis ging maar volgende de dag zou reageren. Niet dus. Bij 2de behandeling (ik had vooraf -niet weinig- moeten betalen) vroeg ik ernaar maar was antwoord: witte lipranden heel normaal. Die keer werden de foto's gemaakt door telefoniste die ook verdovende crème aanbracht (te weinig, zeer pijnlijk - meldde dit maar kreeg te horen dat het kwam om dat ik griep had - niet waar). Vroeg later om de foto's. Kreeg foto's van de 2de keer met melding dat die van de 1ste keer waren (dus met witte liprand). Vooraf foto's van 1ste keer zouden zijn mislukt. Herhaaldelijk om die foto's gevraagd maar kreeg ze niet. Mijn eigen foto's bewijzen dat het de foto's van de 2de keer waren. Dat was onmogelijk, zei ze. Oncontroleerbaar, want de datum van hun gemailde foto's is datum van mail.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Nationaal Huidcentrum? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.