Naar de navigatie Naar de inhoud

LabPlusArts

Medisch specialistische zorg

1
.6

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van LabPlusArts - Utrecht op 28 maart 2023

Afspraken

1

Behandeling

N.v.t.

Omgang medewerkers

1

Informatie

3

Luisteren

1

Accommodatie

N.v.t.

Toelichting

Meerdere bloedonderzoeken hier aangevraagd en bijna 200 euro hiervoor betaald. Toen ik navraag deed wanneer ik het labformulier zou ontvangen kreeg ik via de chat te horen dat de onderzoeken geannuleerd werden aangezien ze het niet konden uitvoeren. Het geldbedrag zou teruggestort worden. Nadat ik mijn geld niet had gekregen heb ik navraag gedaan, het zou daadwerkelijk geheel teruggestort worden. Heb het geld slechts deels teruggehad. Op de chat en op de mails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Onbetrouwbaar bedrijf. Nu komen ze zelfs beweren dat mijn naam niet in hun systeem voorkomt terwijl ik wel meerdere mails van ze heb. Heb zelfs screenshots van de chat gemaakt waarin beweerd werd dat ik het geld terug zou krijgen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor LabPlusArts? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.