Diagnostisch centrum
Ben heel fijn geholpen en alles heel duidelijk uitgelegd.
Kon via huisarts zeer snel terecht, zeer vriendelijke ontvangst en goede begeleiding.
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel
Ik vond de omgang met mij als klant heel prettig.Ik heb al vaker een MRI scan gehad, maar deze scan heb ik als heel prettig ervaren.Rustig, goede begeleiding.
Goede omgeving, makkelijk bereikbaar met trein. Fijne mensen. Snel een afspraak. Niet zo ziekenhuis-achtig.
Goed geregelde patientenverloop. Het voelt alleen meer als klant ipv patiënt.
Ik kon snel terecht voor een MRI, De medewerkers waren zeer betrokken en professioneel.
Ik ben door mijn huisarts doorverwezen naar nedspine te Ede waar ze zelf geen MRI scan hebben.Zij hebben mij in contact gebracht met MRI centrum. Ben door een medewerkster dezelfde dag nog gebeld en...
Wachttijd voor het ziekenhuis was 5 weken. Hier kon ik binnen een week terecht en werd uitstekend geholpen.
Ideaal als je heel lang moet wachten voor een mri in het ziekenhuis, Ik wist niet dat dit kon maar mijn huisarts attendeerde mij hierop. Ik kon de week erop al terecht terwijl ik in het ziekenhuis 5...
Ontzettend klantvriendelijk. In tegenstelling tot menig ziekenhuis. Hier voel je je gast en geen nummer. Geeft een veel fijner gevoel
Zeer snelle afspraak was mogelijk.