Naar de navigatie Naar de inhoud

Prescan, Kliniek Baarn

Diagnostisch centrum

8
.8

uit 92 waarderingen

Waardering van Prescan, Kliniek Baarn - Baarn op 2 augustus 2022 Geverifieerd

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

9

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Leukemie

Toelichting

Mijn echtgenote had een aanvraag gepland bij prescan, uit nieuwsgierigheid heb ik ook een aanvraag gepland. De uitslagen waren voor mij verrassend omdat de medische uitslag voor factoren hadden waarmee ik onbekend was en waar ik mee verder moet voor onderzoeken e.d. Bijzonder was de reactie van onze huisarts waarom we dit onderzoek hadden gedaan!! We hadden 1 jaar geleden een onderzoek aangevraagd maar dat vond hij nergens voor nodig, zodat we dit uit eigen beweging deze aanvraag bij prescan aan hebben gevraagd. Wij zijn dan beiden ook zeer positief over de aanvraag bij prescan omdat we beiden met de uitslagen verder moeten voor onzerzoeken e.d. Dit geeft ons een goed inzicht over onze gezondheid .


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Prescan, Kliniek Baarn? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.