Naar de navigatie Naar de inhoud

Adviesbureau Voeding en Leefstijl Ellen Kant, locatie Vlijmen

Diëtistenpraktijk

9
.1
Adres
De Savornin Lohmanlaan 1 5252 AX Vlijmen
Telefoon
06-44624781
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Adviesbureau Voeding en Leefstijl Ellen Kant

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Adviesbureau Voeding en Leefstijl Ellen Kant, locatie Vlijmen

Profielfoto Adviesbureau Voeding en Leefstijl Ellen Kant, locatie Vlijmen  - Vlijmen

Iedereen is welkom met zijn/haar eigen vraag over voeding & leefstijl in relatie tot gezondheid, ziektepreventie, ziekte (bijvoorbeeld: diabetes, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, COPD, kanker), overgewicht, ondergewicht, ondervoeding, darmproblematiek (zoals: prikkelbare darm syndroom (PDS), lactose- en/of glutenintolerantie), zwangerschap, zwangerschapswens, zwangerschapsdiabetes, overgangsklachten, verstoorde hormoonhuishouding, sport, gezond & fit opgroeien of ouder worden, etc.

Zelf ben ik overtuigd van de kracht van voeding en de effecten van voeding, maar ook beweging en ontspanning, op je gezondheid. Met veel enthousiasme maak ik je hier graag van bewust en help en coach je om jouw voeding en leefstijl te optimaliseren. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat je aanpassingen maakt die bij jou passen, zodat deze aanpassingen blijvend zijn. Graag ga ik hier samen met jou naar op zoek en help en coach je  daarbij.

Wij behandelen kinderen en volwassenen, maar geven ook advies, voorlichtingen, workshops, trainingen, etc. aan bedrijven, verenigingen, scholen en patiëntengroepen van andere praktijken.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden