Naar de navigatie Naar de inhoud

Compleat Coaching

Diëtetiek

9
.6

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Compleat Coaching

Compleat Coaching is voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en weer ontspannen met voeding wil omgaan. Krijg controle over uw buikklachten, allergie of bijvoorbeeld eetbuien. Ik maak u bewust van en leer u weer controle te nemen over uw persoonlijke triggers. Dit doe ik door middel van coachingstrajecten op maat, ondersteund door persoonlijk dieetadvies.

Bij Compleat Coaching kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor onder andere:

En ook:

Dankzij  jarenlange ervaring als mental coach en paramedisch diëtist kan ik, Bianca Hermans, u uitstekend begeleiden bij uw persoonlijk hulpvraag. Met mijn OVeR-methode kan elke vraag worden aangepakt.

Ieder mens is uniek! Het klachtenpatroon en triggers zijn bij iedereen verschillend.

Compleat Coaching werkt daarom niet met standaard methodes. Geen vaste programma’s en protocollen waarin het maar afwachten is of het bij u past. De OVeR-methode is geen standaard traject, waarbij alles van te voren al vast staat. Ieder mens is uniek en heeft een eigen ‘gebruiksaanwijzing’. En soms begrijpen we die van onszelf niet helemaal of nemen we geen tijd om alles door te lezen. Zo kunnen er lichamelijke klachten ontstaan of zit u niet lekker in uw vel. Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel (ik vergeet er soms ook even aandacht aan te besteden).

Er wordt tijdens de begeleiding gekeken naar de persoon, de situatie en de mogelijkheden. Vervolgens wordt een op maat gemaakt plan opgesteld, dat bij u en uw leven aansluit: een coachingstraject op maat, met de OVeR-methode als leidraad. De OVeR-methode gaat namelijk over uw hulpvraag en over ú: we gaan aan de slag met die ‘gebruiksaanwijzing’.

Waar staat OVeR voor? (Kijk voor een uitgebreidere uitleg met praktijkvoorbeelden op Coaching: De OVeR-methode)

  • Overtuigingen: Gedurende uw hele leven ontstaan er véél overtuigingen. Deze leert u tijdens de opvoeding en door alle ervaringen die u op doet. Zo ontstaan er ook beperkende overtuigingen. Zoals het woord al zegt kunnen deze u flink beperken. Daarom gaan we op zoek naar uw beperkende overtuigingen en buigen deze om naar verruimende overtuigingen. Zodat er meer mogelijkheden ontstaan.
  • Voeding: We gaan onderzoeken van welke voedingsmiddelen u klachten krijgt en wat juist goed voelt. We nemen het hele eetpatroon onder de loep.
  • en
  • Rust: Dat is waar het in deze maatschappij vaak mis gaat; gebrek aan rust. En hierdoor vergeten we wel eens te kijken in onze ‘gebruiksaanwijzing’. Samen kijken we hoe er meer rust gecreëerd kan worden waardoor u weer meer in balans komt.

Als mental coach help ik u die belangrijke stap verder, welke u nodig heeft om in balans te komen en weer vol vertrouwen in het leven te staan.  Een voordelige optie is bijvoorbeeld het BALANS-traject. In 6 maanden werken we met een op maat gemaakt traject naar een nieuw balans. Samen kijken we naar de uitdagingen en obstakels waar u mee te maken heeft. We maken een plan hoe u deze kan overwinnen, met de OVeR-methode als leidraad. (Kijk hier voor meer informatie.) Géén standaard traject, maar een traject op maat wat bij ú en uw situatie past.

Samen gaan we voor een blijvend succes!

Waarderingen historie

2023
9.3
6 waarderingen
2022
9.9
3 waarderingen
2021
9.8
6 waarderingen
2020
9.5
2 waarderingen
2019
9.8
4 waarderingen
2018
9.8
6 waarderingen

Recente waarderingen

5 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Leven met Coeliakie is niet altijd even makkelijk, daar weet Bianca alles van. Het is heel waardevol om van haar praktische tips te krijgen hoe je hiermee om kan leren gaan, maar ook het mentale stuk...

9.7
Lees meer
18 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Nadat ik had besloten de gevolgen van reuma anders aan te gaan pakken, namelijk met voeding, heb ik Bianca ingeschakeld. Zij pakte mij bij de hand en samen zijn we aan de slag gegaan. Na 2,5 jaar is...

12 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Het is erg fijn om met Bianca samen aan je doelen te werken. Wanneer je zelf de voortgang onvoldoende door hebt en/of je denkt een terugval te hebben, kan Bianca goed uitleggen wat er juist allemaal...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Hermans-Flaton, B.P.
Hermans-Flaton, B.P.

Beroep

Diëtist

Zorginstelling

Compleat Coaching, Lisse
-

0 waarderingen


Socials