Naar de navigatie Naar de inhoud

Compleat Coaching

Diëtistenpraktijk

9
.7

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Compleat Coaching

Compleat Coaching is voor iedereen die de balans in het leven wil terugvinden en weer ontspannen met voeding wil omgaan. Krijg controle over uw buikklachten, allergie of bijvoorbeeld eetbuien. Ik maak u bewust van en leer u weer controle te nemen over uw persoonlijke triggers. Dit doe ik door middel van coachingstrajecten op maat, ondersteund door persoonlijk dieetadvies.

Bij Compleat Coaching kunnen zowel volwassenen als kinderen terecht voor onder andere:

En ook:

Dankzij  jarenlange ervaring als mental coach en paramedisch diëtist kan ik, Bianca Hermans, u uitstekend begeleiden bij uw persoonlijk hulpvraag. Met mijn OVeR-methode kan elke vraag worden aangepakt.

Ieder mens is uniek! Het klachtenpatroon en triggers zijn bij iedereen verschillend.

Compleat Coaching werkt daarom niet met standaard methodes. Geen vaste programma’s en protocollen waarin het maar afwachten is of het bij u past. De OVeR-methode is geen standaard traject, waarbij alles van te voren al vast staat. Ieder mens is uniek en heeft een eigen ‘gebruiksaanwijzing’. En soms begrijpen we die van onszelf niet helemaal of nemen we geen tijd om alles door te lezen. Zo kunnen er lichamelijke klachten ontstaan of zit u niet lekker in uw vel. Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel (ik vergeet er soms ook even aandacht aan te besteden).

Er wordt tijdens de begeleiding gekeken naar de persoon, de situatie en de mogelijkheden. Vervolgens wordt een op maat gemaakt plan opgesteld, dat bij u en uw leven aansluit: een coachingstraject op maat, met de OVeR-methode als leidraad. De OVeR-methode gaat namelijk over uw hulpvraag en over ú: we gaan aan de slag met die ‘gebruiksaanwijzing’.

Waar staat OVeR voor? (Kijk voor een uitgebreidere uitleg met praktijkvoorbeelden op Coaching: De OVeR-methode)

  • Overtuigingen: Gedurende uw hele leven ontstaan er véél overtuigingen. Deze leert u tijdens de opvoeding en door alle ervaringen die u op doet. Zo ontstaan er ook beperkende overtuigingen. Zoals het woord al zegt kunnen deze u flink beperken. Daarom gaan we op zoek naar uw beperkende overtuigingen en buigen deze om naar verruimende overtuigingen. Zodat er meer mogelijkheden ontstaan.
  • Voeding: We gaan onderzoeken van welke voedingsmiddelen u klachten krijgt en wat juist goed voelt. We nemen het hele eetpatroon onder de loep.
  • en
  • Rust: Dat is waar het in deze maatschappij vaak mis gaat; gebrek aan rust. En hierdoor vergeten we wel eens te kijken in onze ‘gebruiksaanwijzing’. Samen kijken we hoe er meer rust gecreëerd kan worden waardoor u weer meer in balans komt.

Als mental coach help ik u die belangrijke stap verder, welke u nodig heeft om in balans te komen en weer vol vertrouwen in het leven te staan.  Een voordelige optie is bijvoorbeeld het BALANS-traject. In 6 maanden werken we met een op maat gemaakt traject naar een nieuw balans. Samen kijken we naar de uitdagingen en obstakels waar u mee te maken heeft. We maken een plan hoe u deze kan overwinnen, met de OVeR-methode als leidraad. (Kijk hier voor meer informatie.) Géén standaard traject, maar een traject op maat wat bij ú en uw situatie past.

Samen gaan we voor een blijvend succes!

Waarderingen historie

2022
10
1 waardering
2021
9.8
6 waarderingen
2020
9.5
2 waarderingen
2019
9.8
4 waarderingen
2018
9.8
6 waarderingen

Recente waarderingen

15 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Deze diëtiste, Bianca, is zeer kundig in haar vak. Ze luistert goed naar je en weet op een rustige en positieve manier een draai te geven aan de toch ingrijpende nieuwe manier van eten en leven (in...

21 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Dankzij Bianca kan ik nu veel beter omgaan met mijn PDS. Zelf dacht ik altijd dat het een gluten gerelateerd probleem was. Maar wat blijkt, het zijn de lactose en de fructanen in bepaalde...

9.3
Lees meer
9 augustus 2021 - Geplaatst door de redactie

Bianca is een hele prettige coach die goed luistert en geen oordelen geeft. Ze heeft een duidelijk plan voor de coaching sessies, maar schuift dit net zo makkelijk aan de kant als er op dat moment...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Diëtist Hermans-Flaton, B.P. - Lisse
-

0 waarderingen


Socials