Naar de navigatie Naar de inhoud

Diëtistenpraktijk NutriTherapie, locatie Van der Lelijstraat

Diëtetiek

9
.7

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Diëtistenpraktijk NutriTherapie, locatie Van der Lelijstraat - Delft op 10 maart 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

7

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Crohn en colitis ulcerosa

Toelichting

Ik ben 70 jaar, heb nog nooit eerder meegemaakt dat een medische zorgverlener zo'n grondige anamnese heeft afgenomen; mw Van Alphen-Timoveefa kende me na afloop door en door. Daarna overtuigde ze mij met een heel goed onderbouwd behandelplan. Al na een maand was ik zichtbaar en meetbaar opgeknapt. Nu, na 5 maanden, ben ik uit de gevarenzone qua gewicht en is de toestand van mijn darmen gewoon goed te noemen, mits ik me houd aan het dieet en leefstijladvies. Geen enkele andere hulpverlener, van specialist tot alternatief genezer, heeft mij eerder van mijn levenslange problemen bevrijd. Deze hangen samen met "microscopische colititis", de diagnose die de gastereontoloog ooit stelde, maar niet verbond met een verwijzing naar een voedingsdeskundige op dit terrein. Mw van Alphen is geen heilige, maar ik vergeef haar van harte, dat zij in het begin erg streng overkwam en nu niet altijd snel reageert op een sms van mij en dat ik haar soms moet helpen herinneren aan kleine, praktische zaken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Diëtistenpraktijk NutriTherapie, locatie Van der Lelijstraat? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.