Diëtistenpraktijk Silla
Waardering van Diëtistenpraktijk Silla - Monster op 8 februari 2023
Aandoening / behandeling
Spijsverteringsaandoeningen
Toelichting
Ik ben erg tevreden over de hulp op die Pricilla mij de afgelopen maanden heeft gegeven. Ik had veel last van opboeren s'nachts, wat me uit de slaap hield; een uiterst verveld probleem voor me, de afgelopen jaren In een 6 tal sessies kwamen we er achter wat de oorzaak was. Met aanpassing in dieet en adviezen over eetgewoonten, over voeding en oefeningen, is het probleem grotendeels verholpen. Ik ben zeer content over haar manier van werken. Ze heeft veel deskundigheid over voeding en spijsvertering en de gesprekken gingen in een goede sfeer. Ook aandacht voor ACT is zeer waardevol. Kortom ik ben zeer tevreden over haar werk.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Diëtistenpraktijk Silla? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.