Naar de navigatie Naar de inhoud

Tara Vossers - (sport)Diëtist & Voedingsprofessional

Diëtetiek

uit 21 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag

9:00 - 17:30
donderdag
9:00 - 20:30

21 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
13 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Anniek heeft mij begeleid. Ik heb dit als zeer zinvol en erg prettig ervaren. Mede dankzij haar begeleiding ben ik van de klachten af.

12 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Waardevol advies en fijne begeleiding

9.1
1 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik werd begeleid door Anniek en ben heel erg goed geholpen. Relevante inzichten gekregen in de oorzaak van mijn klachten samen met voedingsadvies.

3 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Goed geholpen, duidelijke doelomschrijving bepaald

8.1
25 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen/problemen en gekeken naar mogelijkheden. En er werd telkens geevalueerd en een volgende stap besproken. Ik ben super tevreden!

19 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Goede tips en adviezen rekening houdend met mijn leeftijd

7 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Goeie begeleiding gehad voor mijn darmklachten. De behandeling heeft erg goed geholpen. Ik heb geen buikpijn meer.

9.3
12 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Prima begeleiding. Ben bijna klachtenvrij en heb mijn voedingspatroon dusdanig aan kunnen passen dat mijn sportprestaties ook zijn verbeterd.

9.4
18 maart 2022 - Geplaatst door de redactie

Het was heel gezellig en interessant. De tips waren direct bruikbaar en waren ook oprecht nuttig. Dit is iets wat ik voor de rest van mijn leven kan blijven doen, dus dat is mooi!

30 augustus 2021 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zeer tevreden over mijn zorgverlening, ik kreeg advies op maat en we bespraken samen de mogelijkheden. Als het mij niet lekker zat pasten we het aan en als ik vragen had kon ik deze altijd...

19 maart 2021 - Geplaatst door de redactie

Onze dochter is uitstekend geholpen.

17 juni 2020 - Geplaatst door de redactie

Ging naar dietiste om eetpatroon aan te passen.dietiste kwam met adviezen uit een heel andere hoek dan verwacht. En deze was zeer effectief. Supergoed meegedacht. Erg vriendelijk en goed onderlegd.

21 maart 2020 - Geplaatst door de redactie

Met de juiste handvatten mijn doel kunnen behalen

13 januari 2020 - Geplaatst door de redactie

Fijn begeleid door Tara. Ben van mij prikkelbare darmsyndroom klachten af. Ik weet waar het aangelegen heeft dankzij haar hulp met het fodmap dieet

2 januari 2020 - Geplaatst door de redactie

Hele fijne diëtiste Tara. Ze helpt je niet alleen kilo's verliezen maar helpt waar nodig ook e.v.t. de bron van het probleem op te lossen

9.8
22 oktober 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik ben erg tevreden! Tara is erg begaan, ik voelde me erg gehoord een gestimuleerd. Het fijne was dat ze vooral opties gaf over wat wel kan ipv van zeggen dat niet mag of goed keuze is. Ze verstrekt...

9.5
10 oktober 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik ben erg tevreden over Tara ze wist me heel goed te helpen door te luisteren , en me met de juiste voedingsgewoonten te helpen om van jaren lijnen af te komen .

10 oktober 2019 - Geplaatst door de redactie

Het was een hele fijne en prettige ervaring. De stap zetten naar een diëtiste is voor veel mensen niet makkelijk, dit gelde voor mij ook. Maar toch de stap gezet om een mail te sturen en al snel...

8 oktober 2019 - Geplaatst door de redactie

Ben erg tevreden met de begeleiding van Tara. Heel persoonlijk, begrijpt de situatie goed, meelevend, professioneel en veel ondersteuning.Kreeg ook voldoende hantvatten om nu zelf verder te gaanEcht...

24 september 2019 - Geplaatst door de redactie

Heb samen met Tara mijn eetgewoontes aangepast betreffende diabetes 2.Ik ben zeer tevreden over haar. Luisterend oor en goede adviezen.

9.0