Naar de navigatie Naar de inhoud

The Food Hospital

Diëtistenpraktijk

9
.5

uit 23 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van The Food Hospital - Delfgauw op 28 maart 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

9

Behandeling

10

Toelichting

In 2013 had ik last van een scala aan duidelijke en vage klachten. In de jaren die volgde ben ik door verschillende specialisten behandeld. Helaas bleven bepaalde klachten maar terugkomen. In 2020 heb ik ontdekt dat ik een FODMAP intolerantie heb, maar er was nog iets. Ik had behoefte aan een diëtist en zodoende ben ik bij de Foodhospital beland. Latoya luisterde goed en ik voelde me serieus genomen. Ze adviseerde me te laten testen. In eerste instantie zag ik dit niet zitten omdat ik al heel veel testen had laten doen, toch had ze me overtuigd. En met goed resultaat! Uit de test kwamen een aantal nieuwe inzichten naar voren. De puzzelstukjes die nog miste. Latoya is een jonge enthousiaste professional die weet waar ze over praat. Een hartelijk persoon die goed luistert en je oprecht wilt helpen. Sinds de inzichten en de daarbij benodigde aanpassingen in mijn voeding heb voor het eerst sinds 2013 geen last van krampen meer. Een professional die ik iedereen zou aanraden!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor The Food Hospital? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.