Naar de navigatie Naar de inhoud

de Leefstijl Diëtist, locatie Middelstum

Diëtistenpraktijk

9
.3

uit 19 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van de Leefstijl Diëtist, locatie Middelstum - Middelstum op 1 juni 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Ik besloot vijf maanden geleden dat ik een diëtiste om hulp wilde vragen om af te vallen. Ik ben erg kritisch en ik had in eerste instantie niet veel vertrouwen in een diëtiste. Ik was immers in de veronderstelling dat ik zelf al bijzonder veel van voeding wist. Ik sportte vrij veel maar viel niet af. Yasmin heeft mij bewuster gemaakt van de juiste producten. Ook heeft ze mij geleerd wat ''verkeerde'' toegevoegde suikers zijn. Wat ik prettig vind is dat ik gewoon koolhydraten kan blijven eten. Ik heb een aantal structurele veranderingen doorgevoerd in mijn eetschema en het is mijn levensstijl geworden. Inmiddels ben ik ruim tien kilo lichter en ben ik best wel enorm trots op mezelf. Ik ben erg blij dat ik de stap om hulp te zoeken heb genomen. Aan iedereen die twijfelt: kies Yasmin! Ze weet enorm veel van voeding af en heeft een passie voor haar vak. Haar enthousiasme is aanstekelijk! Een ding weet ik zeker: de kilo''s blijven eraf omdat dit een hele normale manier van eten is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor de Leefstijl Diëtist, locatie Middelstum? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.