Naar de navigatie Naar de inhoud

Van Bakel Ergotherapie

Ergotherapiepraktijk

9
.3

uit 131 waarderingen

Waardering van Van Bakel Ergotherapie - Eindhoven op 16 juli 2021

Bejegening

8

Deskundigheid

8

Samen beslissen

8

Bespreken voortgang

8

Informatie

8

Bereikbaarheid

8

Behandeling

8

Aandoening / behandeling

Niet aangeboren hersenletsel

Toelichting

Joyce Rutten kwam op mij over als een rustig persoon die goed luisterde naar de klachten die ik met haar besprak. Vanwege corona waren de afspraken via videobellen. Dit is mij goed bevallen omdat autorijden mij veel energie kost. De verbinding was goed met zowel beeld als geluid. Ik kon elke sessie mijn ervaringen van de tijd tussen 2 afspraken goed delen en zo nodig kwamen we samen tot nieuwe inzichten of oplossingen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er vanaf het begin mijn twijfels over had of deze therapie me goed ging helpen maar al na de 1ste sessie was duidelijk van wel. Door op te schrijven wat ik zoal deed op een dag zag ik meteen dat het vaak teveel was en kon ik me daarop meteen aanpassen. Je leven aanpassen, anders inrichten is niet zomaar even gedaan, dat is een proces waar ik blijvend in moet leren bijsturen. De basis is wel gelegd en daar kan ik goed mee verder. Ik zal de tips die ik gekregen heb zeker blijven gebruiken.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Van Bakel Ergotherapie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.