Esthetiek Nijmegen
Medisch specialistische zorg
uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Esthetiek Nijmegen - Nijmegen op 14 juli 2021
Aandoening / behandeling
Borstvergroting
Toelichting
Ik heb 11 jaar geleden in deze kliniek borstimplantaten gekregen. Ik was toen zeer tevreden met het resultaat. Nu blijkt dat deze implantaten omstreden zijn ben ik natuurlijk niet zo blij meer. De kliniek houd ik hier niet voor veratwoordelijk omdat zij dat toen ook niet konden weten. Deze implantaten waren toen als zeer goed beoordeeld. Wat ik de kliniek wel kwalijk neem is hoe ik te woord ben gestaan toen ik ze vandaag belde met de vraag hoe nu verder met deze implantaten na een verontrustende uitzending op OP 1 over dit onderwerp. Geen enkel begrip, botte antwoorden en moest behoorlijk doorvragen om enige duidelijk te krijgen. Ik moest zelf maar beslissen hoe nu verder. Dit boezemt geen vertrouwen en voelde me in de steek gelaten. Niet erg netjes en representatief als je als kliniek serieus wilt overkomen. Teleurstellend!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Esthetiek Nijmegen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.