Naar de navigatie Naar de inhoud

FlexClinics Plastische Chirurgie

Medisch specialistische zorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

maandag
8:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00
donderdag
8:00 - 18:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over FlexClinics Plastische Chirurgie

FlexClinics is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) gevestigd in Utrecht en gespecialiseerd in orthopedische en plastisch/cosmetische chirurgie. FlexClinics is een vooruitstrevende kliniek met de meest vooraanstaande specialisten, waar veiligheid en kwaliteit voorop staan en waar cliënten geen nummer zijn maar gedurende het hele traject persoonlijke aandacht mogen verwachten.

We helpen u om het beste in uzelf nog beter uit te laten komen. Wij helpen u om een realistisch beeld te schetsen wat een esthetische ingreep voor u zou kunnen betekenen.

We gaan daarbij niet over één nacht ijs. Soms zijn er meerdere  gesprekken nodig alvorens u tot een weloverwogen besluit komt. Het is en blijft uw lichaam, dus ook altijd uw keuze wat u wilt en of u tot een ingreep over zult gaan. Belangrijk is het vertrouwen in de behandelend arts. Al bij het eerste gesprek kom je direct in contact met de behandelend arts, zodat u de best mogelijke voorlichting krijgt en samen een band opbouwt.

FlexClinics is gespecialiseerd in een brede range van esthetische ingrepen, waaronder

 

  • Aangezichtschirurgie (facelift, neuscorrectie, voorhoofdslift, ooglidcorrectie, correctie van afstaande oren, liplift, halscorrectie);

 

  • Lichaamschirurgie (borstvergroting, borstverkleining, borstlift, bilcorrectie, buikwandcorrectie als ook gynaecomastie correctie);

 

  • Liposuctie, lipofilling (borsten, billen, gelaat) tot volledige body sculpting

 

  • Chemische peelings gelaat

 

  • Injectables

 

Maak snel een afspraak voor een eerste consult. Desgewenst zijn online consulten ook mogelijk. Tijdens het consult vragen wij o.a. naar uw motivatie voor de ingreep en bespreken wij uw wensen verder in een ontspannen sfeer. Na verder onderzoek en goede uitleg wat er bij u haalbaar is, wordt besproken welke behandeling nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Ook zullen risico’s en eventuele complicaties aan bod komen. Veiligheid en kwaliteit zijn de kernwaardes van FlexClinics. We maken graag snel kennis in onze prachtige kliniek.

FlexClinics levert ook verzekerde zorg. Als de ingrepen binnen uw polisvoorwaarden vallen wat bij plastische chirurgie overigens niet altijd het geval is, worden de kosten van vooronderzoek en een eventuele ingreep vergoed en hoeft u niets bij te betalen. Vallen de ingrepen niet binnen uw polisvoorwaarden dan komen de kosten voor eigen rekening

Vaak lopen mensen (te) lang rond met wensen over hun uiterlijk. Hier kunnen in voorkomende gevallen zelfs psychische klachten uit voortkomen. U kunt bij ons snel terecht voor een vakkundig advies zeker nu reguliere ziekenhuizen kampen met lange wachttijden vanwege door corona uitgestelde zorg. 

Neem contact op via onze website https://flexclinics.nl/contact/ of bel 088-8353900. In geval van doorverwijzing via uw huisarts kan dit eenvoudig via Zorgdomein. In alle gevallen nemen wij snel contact met u op voor een afspraak voor een consult in onze polikliniek. Deze afspraak kan vaak al binnen een week na de eerste melding worden gerealiseerd. Wachttijden tot operatie mocht dit wenselijk zijn, liggen gemiddeld binnen 1 maand na het consult.

Er is altijd goed en persoonlijk contact tussen de cliënt en de behandelend arts, waarin voldoende tijd wordt genomen om al uw eventuele vragen te beantwoorden. Het zal u dan ook gedurende het hele traject nergens aan ontbreken. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Hoog tijd dus om kennis te maken met FlexClinics.  Ons team heet u van harte welkom.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over FlexClinics Plastische Chirurgie te Utrecht te plaatsen: Waarderen

Specialisten

Er zijn 5 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Bakker, X.R.

Beroep

Plastisch chirurg

Specialisme

Reconstructieve chirurgie

Zorginstelling

FlexClinics Plastische Chirurgie, Utrecht
10

12 waarderingen

Aggelen, G.P. van

Beroep

Anesthesioloog

Zorginstelling

FlexClinics Plastische Chirurgie, Utrecht
-

0 waarderingen

Dam, E.P.M. ten

Beroep

Plastisch chirurg

Zorginstelling

FlexClinics Plastische Chirurgie, Utrecht
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten