Naar de navigatie Naar de inhoud

Kin & Kaakcentrum Nederland

Esthetisch-medisch centrum

9
.7

uit 30 waarderingen

Over Kin & Kaakcentrum Nederland

Kincorrectie? Blijf weg van implantaten of fillers!

In Nederland worden overal kincorrecties aangeboden met een implantaat of fillers. Niet doen! Het kan véél veiliger, en met stabieler en duurzamer resultaat! Hoe? Met de Brons-Mulié Methode van Kin & Kaakcentrum Nederland. Hierbij wordt het eigen kinbot verplaatst. Dit garandeert sowieso vormbehoud op lange termijn. Maar daarbovenop komt: de methode berekent tot op de millimeter hoevéél de kin moet worden verplaatst. Is dat belangrijk? Nou en of! Drs. Rob Mulié ontdekte dat te veel of te weinig corrigeren tot nieuwe onbalans leidt: "Een kincorrectie is maatwerk, want elk gezicht is anders. Mijn rekenmodel voorkomt onder- of overcorrectie. Het berekent de optimale kinstand voor een harmonisch profiel. Zo blijft de herkenning van het gezicht behouden, alleen zónder negatief opvallende kin."

Ook uniek aan de Brons-Mulié Methode is de predictiefoto. Is de optimale kinstand gevonden, dan maakt de computer daar een zgn. predictiefoto van: een computerbewerking van de profielfoto. De patiënt ziet daarop wat de ingreep voor zijn of haar gezicht doet. Om thuis te bekijken en in alle rust te beslissen.

Met zijn methode heeft Rob Mulié al zeker meer dan 1.000 mannen en vrouwen geholpen. Zien hoe mooi het kan worden? Bekijk hier (échte, niet-gephotoshopte!!) Voor/Na Foto's: www.kinenkaakcentrum.nl.

 

Waarderingen historie

2022
9.0
5 waarderingen
2021
9.8
16 waarderingen
2020
9.9
9 waarderingen

Recente waarderingen

21 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Bij het Kin & Kaak Centrum voelde ik me direct welkom. Ik wilde graag een kincorrectie, Drs. Mulie zag gelukkig direct wat mijn wens was. Voorafgaand aan de bespreking zijn portretfoto's en...

3 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Het proces werd duidelijk vooraf uitgelegd, en daardoor had ik vertrouwen in de behandeling.

22 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Kin correctie ondergaan mbv de Brons-Mulie methode. Het resultaat is erg mooi en natuurlijk geworden. Erg blij mee!

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen