Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek Veldhoven

Medisch specialistische zorg

8
.9

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 17 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Bijna 3 weken geleden heb ik schaamlipcorrectie laten doen. De beste keuze ooit, en blijkbaar ook bij de beste kliniek. Vriendelijk ontvang en prettig personeel. Duidelijk over wat me te wachten te stond met te verwachte resultaat. De verdoving spuiten vielen reuze mee, en de behandeling heb ik helemaal niet gevoeld. Het branden van de bloedvaatjes rook je wel, maar niet te overdreven. Na de behandeling was het gebied nog lekker verdoofd, eigelijk de hele dag. Netjes elk uur op de erwtjes gezeten, en op een handdoek voor tegendruk. Daardoor helemaal geen bloedingen gehad en minimale zwelling, pijnstillers daarom ook geen nodig gehad. Het resultaat werd met de dag mooier en mooier. Kan nu al zeggen dat dit de beste keuze was. Weinig pijn gehad en een super eindresultaat. Ik kan eindelijk weer ondergoed gaat, en me lipjes zitten niet meer in de weg. Dankjewel dokter derks.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek Veldhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.