Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek Veldhoven

Esthetisch-medisch centrum

8
.9

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 9 september 2022

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Het eerste contact was telefonisch, verliep prima. Er werd bij het plannen v.e. intake gesprek goed rekening gehouden met mijn (on) mogelijkheden. Specialist vraagt tijdens de intake als eerste wat je graag verandert wil zien. Er wordt bekeken of er voor je wensen een indicatie is en zo ja wat dan de mogelijkheden zijn. De geadviseerde behandeling wordt door de specialist duidelijk uitgelegd, vragen worden meteen beantwoord en je krijgt een duidelijk instructie filmpje te zien met tekst en uitleg v.d. assistente. Indien beiden partijen akkoord dan wordt er ook weer in overleg een afspraak ingepland. Documentatie en behandelovereenkomst wordt per post/mail verstuurd. Tijdens de behandeling geen moment last van zenuwen gehad. Plastisch chirurg en alle anderen die aanwezig waren in OK hielden gewoon een heel relaxed gesprek met je en voor je het wist was het al klaar. Ook de hechtingen verwijderen verliep heel relaxed. Goede begeleiding en deskundig personeel. Super v begin tot eind!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek Veldhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.