Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek Veldhoven

Esthetisch-medisch centrum

9
.3

uit 538 waarderingen

Informatie over

Waardering van Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 14 juli 2021

Luisteren

9

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

8

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Ik heb een week geleden een bovenooglidcorrectie laten doen bij kliniek Veldhoven. Het medisch personeel is erg bekwaam en erg behulpzaam en vriendelijk. Alles wordt duidelijk aan je uitgelegd en je wordt op de dag zelf erg op je gemak gesteld. De behandeling zelf ging erg goed. ( viel erg mee ) De dagen erna met het koelen zijn ook goed verlopen. ( weinig last gehad ) Deze week de hechtingen laten verwijderen en ik kan het resultaat nu al goed zien. ( ondanks het beetje zwelling dat er nog aanwezig is ) Over 6 maanden nogmaals terug voor de eindcontrole. Al met al erg tevreden met het resultaat tot nu toe.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek Veldhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.