Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek Veldhoven

Medisch specialistische zorg

8
.9

uit 20 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 9 december 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Haaruitval

Toelichting

In mijn uitgebreide zoektocht naar een goede kliniek voor een haartransplantatie, heb ik de grotere / bekende klinieken bezocht om weloverwogen een keuze te kunnen maken. Het consultgesprek bij kliniek Veldhoven was erg prettig. Er werd de tijd genomen om alles uit te leggen en er volgde een eerlijk advies. Al met al ging ik daar met een goed gevoel weg en na alle gesprekken te hebben geëvalueerd, een behandeling ingepland bij kliniek Veldhoven. De opvolging, berichtgevingen en de behandelingen waren volgens verwachting. Op de verdoving na, was de behandeling pijnloos en verliep soepel. Zeer professioneel uitgevoerd door een ervaren team. iedereen is vriendelijk en de begeleiding is top! Ook na de behandeling werden mijn vragen snel beantwoord via de mail. Nu, na 10 dagen, ziet alles er rustig uit en is er vrijwel niet meer te zien dat er een behandeling is uitgevoerd (behalve dat er nu haar staat waar dat voorheen niet stond). ik kan niet verzinnen wat er anders of beter had gekund


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek Veldhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.