Naar de navigatie Naar de inhoud

Kliniek Veldhoven

Esthetisch-medisch centrum

9
.3

uit 538 waarderingen

Informatie over

Waardering van Kliniek Veldhoven - Veldhoven op 31 mei 2022

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

10

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Plastische chirurgie

Toelichting

Mijn ervaring met kliniek Veldhoven is heel goed verlopen. Tijdlang tegen aan zitten hikken of ik het wel durfde, maar kan zeggen dat ik absoluut geen spijt heb dat ik de operatie heb ondergaan. De behandeling is nu bijna 6 weken geleden uitgevoerd. Voor de eerste 1-2 weken was ik gewaarschuwd door de betreffende arts Drs Schiettecatte; blauwe plekken en zwellingen. Niet aantoonbaar. Dat klopt. Gelukkig trokken deze plekken vrij snel weg. Enkel aan de linker zijde was nog een kleine zwelling waarneembaar tot voor kort, maar ook dat is nu zo goed als weg. Het resultaat is nu al fantastisch. De MACS-lift en onderooglidcorrectie heeft ook mijn kraaienpootjes en frons zo goed als weggevaagd. Dat had ik niet verwacht. Vriendelijk personeel en reageren snel bij vragen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek Veldhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.