Naar de navigatie Naar de inhoud

MOOI Kliniek

Esthetisch-medisch centrum

9
.6
Adres
Marathonweg 1 6225 XV Maastricht
Telefoon
043-3118708
Openingstijden
vrijdag
Gesloten. Open om 12:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
12:00 - 20:00
dinsdag
12:00 - 20:00
woensdag
16:00 - 20:00
donderdag
12:00 - 20:00

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van MOOI Kliniek

Profielfoto MOOI Kliniek  - Maastricht

MOOI kliniek is dé privékliniek van Limburg voor esthetische plastische chirurgie. Kwaliteit, veiligheid en vertrouwen staan centraal in onze aanpak. Bij ons krijg je eerlijk advies over natuurlijk MOOI blijven en MOOI ouder worden.

Onze mensen

Jouw uiterlijk is kostbaar voor ons. Daarom bestaat ons team enkel uit goed opgeleide, erkende en bijzonder bekwame plastisch chirurgen. Behalve bij MOOI werken zij ook in de ziekenhuizen MUMC, Zuyderland en VieCuri. Ook kun je bij ons terecht bij een professor in de plastische chirurgie.

Een breed palet

Wij voorzien in advies en behandeling van injectable tot facelift, van borstvergroting tot contourcorrecties. Voor alle vragen op het gebied van esthetische chirurgie kun je bij ons terecht.
We zijn expert in het MOOIer maken van gezichten, bijvoorbeeld met ooglidcorrectie, wenkbrauwlift, facelift of het gebruik van injectables. We willen graag ieders unieke uitstraling behouden. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor advies op maat en bieden de behandeling die het beste bij je past.

Het beste van twee werelden

Onze consulten en behandelingen vinden plaats in de prachtige ambiance van een klein kasteel aan de rand van Maastricht. Alleen voor ingrepen onder algehele narcose kiezen wij heel bewust voor de veilige setting van het ziekenhuis.

Dus wil jij alleen de beste plastisch chirurg, een persoonlijke begeleiding en de meest veilige behandeling voor een eerlijke prijs? Kom het zelf ervaren, onze deur staat voor je open.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden