Naar de navigatie Naar de inhoud

Velthuis Kliniek Amsterdam

Esthetisch-medisch centrum

9
.1

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Velthuis Kliniek Amsterdam

Als je iets aan je uiterlijk wilt laten verbeteren, doe je dat bij een betrouwbare kliniek. Onze specialisten staan voor je klaar. We hebben aandacht voor je en luisteren écht naar je wensen. Vervolgens kiezen we samen de behandeling die het beste bij je past. Zo weten we zeker dat je straks weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Met ruim 24 jaar ervaring in de cosmetische chirurgie en ons team van top specialisten zijn we als geen ander in staat om je de gewenste uitstraling te geven. Van plastisch chirurg en cosmetisch arts tot huidtherapeut en anesthesist: zij halen alles uit de kast om jou te laten stralen.

We hebben 8 vestigingen en zijn hiermee de grootste kliniek op dit gebied in Nederland. Velthuis kliniek biedt meer dan 60 verschillende behandelingen, een deel van deze behandelingen wordt vergoed door zorgverzekeraars.

Populaire behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke cosmetische ingreep. We bieden u de beste en allernieuwste behandelingen met de meest moderne apparatuur. Elke behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren specialisten, die de tijd voor u nemen en écht naar u luisteren. En dat alles in een comfortabele en ontspannen sfeer. 

Al onze behandelfaciliteiten voldoen aan de eisen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. En al onze artsen zijn specialisten op hun vakgebied en houden hun kennis up-to-date door permanente bijscholing en training. Een veilig idee! Velthuis kliniek is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, dit is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge normen en waarden.

Waarderingen historie

2022
9.8
2 waarderingen
2021
7.8
3 waarderingen
2020
9.4
1 waardering
2019
9.3
6 waarderingen
2018
9.5
27 waarderingen
2017
9.9
3 waarderingen
2015
9.2
2 waarderingen

Recente waarderingen

1 november 2022 - Geplaatst door de redactie

prima behandeling met natuurlijke wijze fillers aanbrengen

9.6
Lees meer
1 april 2022 - Geplaatst door de redactie

Snel een ooglidcorrectie gehad omdat ogen bijna dicht zaten. Operatie in 15 minuten klaar. De nazorg was helemaal perfect. Een aanrader voor iedereen.

13 september 2021 - Geplaatst door de redactie

De deskundigheid van Dr Laura Zaal was top. Ze is eerlijk en direkt en geeft aan wat je kunt verwachten. Ook mag je haar ten alle tijden mailen met vragen en reageert ze ook altijd. Velthuis kliniek...

9.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 8 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Zaal, L.H.

Beroep

Plastisch chirurg
9.7

33 waarderingen

Smits, F.V.M.

Beroep

Plastisch chirurg
9.7

10 waarderingen

Timmenga, E.J.F.

Beroep

Plastisch chirurg
7.6

2 waarderingen

Bekijk alle specialisten