Naar de navigatie Naar de inhoud

Academie Instituut Fysiotherapie Plus

Fysiotherapie

8
.9

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Academie Instituut Fysiotherapie Plus - Utrecht op 14 juli 2020

Bejegening

4

Deskundigheid

4

Samen beslissen

4

Bespreken voortgang

5

Informatie

4

Bereikbaarheid

9

Behandeling

3

Aandoening / behandeling

Bevalling

Toelichting

Ik ben bij Academie instituut behandeld voor bekkeninstabiliteit. In eerste instantie was dit bij de bekkenfysiotherapeut en na een maand of 7 bij de sportfysiotherapeut (om de grotere spiergroepen te trainen). De klachten werden gedurende de tijd alleen maar erger waardoor ik enorm gehinderd was met werk, huishouden en hobby's. In overleg met de bedrijfsarts ben ik uiteindelijk naar een sportarts gegaan (sportarts was bij een ander bedrijf in een andere stad). De sportarts heeft een preciezere diagnose gesteld en aangepaste oefeningen gegeven. Ik ben erg teleurgesteld in Academie Instituut. Ik kreeg de indruk dat Academie instituut het juiste adres was voor bekkeninstabiliteit en dat ze het lichaam integraal zouden bekijken. Dit heb ik persoonlijk absoluut niet zo ervaren.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Academie Instituut Fysiotherapie Plus? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.