Naar de navigatie Naar de inhoud

Beweegzorg Ameland

Fysiotherapie

9
.8

uit 19 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Beweegzorg Ameland

Wij zijn experts in bewegen en daarom kunnen wij jou als de beste helpen met het bewegend functioneren. Op het moment dat je merkt dat bewegen moeizaam gaat vanwege een blessure of een aandoening dan kun je ons advies vragen en wij begeleiden je vervolgens naar een klachtenvrij bestaan.

Waarom weten wij dan wat goed is voor jou? Wij zijn afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Fysiotherapie is gericht op het ondersteunen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Maar daarnaast weten wij ook hoe je kunt bewegen door het zelf te doen. We zoeken continu onze fysieke grenzen op zodat we ook steeds meer leren hoe het is om te bewegen. Met deze informatie weten wij dan wat jij graag weer wil kunnen. Door de onze kennis van functionele anatomie, fysiologie, pathologie, neurologie, psychologie, ademmechanica en andere aangrenzende studies, te combineren met de intrinsieke waarde van bewegen door onze eigen ervaring kunnen wij jou helpen beter te worden.

Waarderingen historie

2023
10
3 waarderingen
2022
9.7
7 waarderingen
2021
9.9
9 waarderingen

Recente waarderingen

12 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Deskundige en enthousiaste begeleiding

11 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Geholpen voor ernstige rugklachten tijdens vakantie. Dankzij goede begeleiding, oefeningen en advies waren de klachten gelukkig snel over.

6 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Naast de fysio is er een sportschool. Waar gelijk oefengranaten gedaan kunnen worden. Maar ook jezelf kan trainen in het versterken en verbeteren van je motoriek.

9.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Handige links

Beweegzorg Online

Socials