Naar de navigatie Naar de inhoud

Beweegzorg Ameland

Fysiotherapie

9
.8

uit 16 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Beweegzorg Ameland

Wij zijn experts in bewegen en daarom kunnen wij jou als de beste helpen met het bewegend functioneren. Op het moment dat je merkt dat bewegen moeizaam gaat vanwege een blessure of een aandoening dan kun je ons advies vragen en wij begeleiden je vervolgens naar een klachtenvrij bestaan.

Waarom weten wij dan wat goed is voor jou? Wij zijn afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Fysiotherapie is gericht op het ondersteunen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Maar daarnaast weten wij ook hoe je kunt bewegen door het zelf te doen. We zoeken continu onze fysieke grenzen op zodat we ook steeds meer leren hoe het is om te bewegen. Met deze informatie weten wij dan wat jij graag weer wil kunnen. Door de onze kennis van functionele anatomie, fysiologie, pathologie, neurologie, psychologie, ademmechanica en andere aangrenzende studies, te combineren met de intrinsieke waarde van bewegen door onze eigen ervaring kunnen wij jou helpen beter te worden.

Waarderingen historie

2022
9.7
7 waarderingen
2021
9.9
9 waarderingen

Recente waarderingen

9 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Door Beweegzorg zijn iom met mijzelf doelstellingen etc geformuleerd, deze doelstellingen zijn door mijzelf SMART gemaakt. SMART staat voor specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en...

28 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

deskundige behandeling, goede communicatie en begeleiding!

7 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

De behandelingen zijn op jou en je problemen gericht. En vooral de adviezen hoe je het beste kan bewegen om bij je pijn, dus je problemen weg te blijven. De positieve kant wordt belicht.

Bekijk alle waarderingen

Handige links

Beweegzorg Online

Socials